hirdetés

2013. július 17., szerda

mozaik csempe ára,mozaik csempe képek,mozaik csempe akció,mozaik csempe választék



A mozaik csempe, vagy más néven üvegcsempe, egyre kedveltebb burkoló anyag lett. Ha szakember végzi a ragasztást, amik sokkal nehezebb, mint a hagyományos csempe esetében, nagyon széppé tudja tenni fürdőszobánkat, konyhánkat. Igaz, hogy jóval drágább, de sav és lúgálló üveg alapú csempéből akár képeket is ki lehet tenni. A darabolása nehézkes, mert üveg alapú, viszont kisebb felületeken is jól mutat. Erre azért nyílik lehetőség, mert az 1x1 cm-től a 10x10 centiméteresig is lehet kapni. Annak ellenére, hogy a súlya jóval könnyebb, sokkal többet bír, mint a hagyományos csempe.
A nagy hátránya, hogy még sík felületen is nehéz azt elérni, hogy a kis csempék egy síkban legyenek. Egy háló felragasztása kell ahhoz, hogy a helyükön maradjanak. Az olyan csempével borított felületet nehéz tisztán tartani, amelyik darabjai hol beljebb, hol kijjebb vannak egymáshoz képest.
mozaik csempe ára,mozaik csempe képek,mozaik csempe akció
Pontosan ezért alapozásként a falat glettelni kell. A vakolás nem megfelelő művelet. Ezeknek tudatában válasszon mindenki csempét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése